Privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det sker med dit udtrykkelige samtykke, og at du ved præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaveren af sovnaturligt er den dataansvarlige og har adgang til de oplysninger, der er registret om dig.

Køb i webshoppen:
For at kunne handle hos skal Sov Naturligt bruge følgende oplysninger fra dig:

Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefon/mobilnummer

Vi registrer disse personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til dig, og for at bekræfte garanti på købte produkter. Ovenstående data bliver gemt sammen med oplysninger om, hvilke varer du har købt.

I forbindelse med levering vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive evt. udleveret til vores lager, som pakker dine varer, samt fragtfirma, så de kan levere dine varer til dig.

Vi bruger Bambora til håndtering af køb i webshoppen, og vi opbevarer ingen informationer om din betaling såsom kortnumre på betalingskort, kontonumre eller lignende.
Dine oplysninger vil ikke blive videregivet eller solgt til andre, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Tilmelding af nyhedsbrev:
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du, at vi løbende sender dig markedsføringsmateriale på email.
Vi registrerer din emailadresse, intet andet.

De oplysninger, du giver os, behandler vi fortroligt, og de bliver naturligvis ikke givet videre til tredjepart. De bliver kun brugt til at sende dig nyhedsbreve, hvilket håndteres gennem Mailchimp.

Vi behandler din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant, som er indtil, du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os.
Afmelding af nyhedsbrev kan gøres på linket nederst i de emails, vi sender til dig, så bliver du slettet fra nyhedesmail listen.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til mk@sovnaturligt.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Sov Naturligt
Industrivej 20
4000 Roskilde
Telefon: +45 53 55 67 90
Email: roskilde@sovnaturligt.dk