Ecolife Sengeben Rundt (sæt med 4 stk.)

898 kr.

● Runde sengeben i egetræ med flot svej

● Aluminiumfod for ekstra stabilitet og holdbarhed

● Passer til flere sengetyper med samme gevindtype.

● Højde 12 cm.

Bestillingsvare

Bestillingsvare

Bestillingsvare

Ecolife sengeben i massivt egetræ med aluminium fod og rund form.

Ecolife sengeben i massivt egetræ med aluminium fod er det perfekte valg til enhver stilfuld indretning. Benene har en rund form med en flot bugt på midten og tilføjer en naturlig og organisk følelse til dit soveværelse.

Benene fås i 12 cm. højde og de passer til alle Ecolife senge såvel som andre senge med samme gevindtype. Den bløde aluminium fod giver benene ekstra stabilitet og sikrer, at din seng altid står fast og sikkert på gulvet.

Ecolife sengeben er skabt af bæredygtigt egetræ, der er både slidstærkt og smukt. Egetræet er FSC-certificeret og garanterer, at der ikke er brugt kemikalier eller giftige stoffer i produktionen. Ecolife sengeben er et bæredygtigt valg til dit soveværelse, da det er 100% genanvendeligt.

Installation af Ecolife sengeben er nemt og enkelt. Du kan montere benene på din seng uden ekstra værktøjer, og du kan nemt justere højden på benene, så de passer perfekt til din madras og din sovestilling.

Ecolife sengeben i massivt egetræ med aluminium fod og rund form er det perfekte valg, hvis du vil have en seng, der er smuk, bæredygtig og holdbar. Besøg en af vores butikker i dag og oplev den naturlige skønhed og kvalitet af Ecolife sengeben.

Ønsker du at udforske andre Ecolife sengeben modeller kan du se dem her: https://www.sovnaturligt.dk/product-category/tilbehoer/sengeben/ecolife-sengeben/

Desuden kan du finde flere oplysninger om Ecolife og deres forskellige senge på deres dedikerede side. Klik her for at læse mere om Ecolife og deres senge.

Specifikationer

 

Type: Sengeben

Højde: 12 cm

Materiale: 100% massivt træ / 100% aluminium

Farver: Eg

Oprindelsesland: Sverige

Ved at lukke dette banner accepterer du vores betingelser for brug i forhold til brugen af cookies, der gør det muligt at personliggøre din oplevelse i vores butik.