Ecolife seng i skoven

Ecolife logo

Ecolife Beds of Sweden er dedikeret til at levere håndlavede senge af højeste kvalitet med et klassisk, tidløst design.

Deres mission er at give kunderne en fremragende nattesøvn og ultimativ komfort, så de kan sove med en god fornemmelse.

Virksomhedens senge er alle håndlavede i Valskog, en lille landsby i det nordlige Sverige, der er kendt for sit fremragende håndværk.

Hver enkelt seng gennemgår en omhyggelig inspektion for at sikre den højeste kvalitet.

Ecolife Beds’ dygtige håndværkere har arvet en værdifuld viden, som er blevet overført fra generation til generation.

Denne kombination af traditionelt håndværk og moderne teknologier samt en brændende passion for faget gør dem stolte over at kunne sige: “Vi ved, hvordan man laver en seng!”.

Ecolife Beds of Sweden har som mål at tilbyde senge, hvor man kan sove med en god fornemmelse.

Ecolife grøn t mærke

Deres senge er fremstillet af 100% naturlige, plantebaserede og bæredygtige materialer, hvilket sikrer en optimal fugtighedsregulering og en lydløs søvn.

En seng fra Ecolife Beds har en værdi, der strækker sig langt ud over prisen.

Virksomheden har en stærk overbevisning om, at kunderne kan sove med en god fornemmelse, idet de ikke kun vælger den bedste pris- og kvalitetsforhold, men også bidrager til vores planet, mennesker, dyr og miljø.

Ecolife Beds tilbyder senge i forskellige størrelser og har et bredt udvalg af omhyggeligt udvalgte tekstiler. De tilpasser sengene efter kundernes ønsker, hvilket resulterer i en unik seng, der afspejler den enkeltes personlighed.

 

Ecolife Beds’ målsætning er at tilbyde håndlavede senge af højeste kvalitet, fremstillet af de bedste materialer med et tidløst og klassisk design. Men vigtigst af alt stræber de efter at give deres kunder en virkelig god nattesøvn. Virksomheden værner om det svenske håndværk. Alle sengene er håndlavede på deres egen fabrik i Valskog af dygtige håndværkere.

Deres mission er, at du skal sove med en god fornemmelse. Deres senge er håndlavede i Sverige og er rigdommen fra naturen. De har respekt for vores planet, mennesker, dyr og miljø. På grund af sammensætningen og de naturlige materialer drænes fugtigheden effektivt væk, så du kan nyde en rolig søvn. Sengene er lavet af 100% naturlige, ikke-animalske og bæredygtige materialer. Vi kan sige, at at sove på en Ecolife-seng giver meget mere værdi end det, du har betalt for.

De tilpasser din seng efter dine ønsker!

Hver enkelt seng bliver grundigt gennemgået i mindste detalje. Alle materialer vælges med stor omhu for at sikre senge af højeste kvalitet. Deres senge fås i flere størrelser, og de har et bredt udvalg af omhyggeligt udvalgte tekstiler.

 

Ecolife træ

Rammer og fjedre

Ecolife Beds værner om den svenske håndværkstradition og anvender kun naturmaterialer af højeste kvalitet i deres senge. Hver enkelt seng bliver håndlavet af deres dygtige håndværkere, og alle senge fås i et bredt udvalg af farver og mål.

Ecolife arbejder

Træ

Alle Ecolife sengerammer bliver fremstillet af svensk fyrretræ og har forstærkede hjørner. Dette skaber en mere holdbar seng, og i kombination med tykke og brede lameller giver det en stabil seng med 25 års garanti på fjedre og rammer.

Ecolife bambusfibre

Bambus

Ecolife Beds’ bambustekstiler er lavet af naturlig, hurtigvoksende bambus og dyrkes uden brug af pesticider, hvilket gør dem mere miljøvenlige.

De er naturligt antibakterielle, ikke-allergifremkaldende og reducerer risikoen for støvmider.

Bambussens unikke egenskaber, kombineret med agave, giver en kølig seng og en afslappende støtte til hele kroppen. Deres bambusmadrasser er fri for giftstoffer og fremstilles af fornybare råmaterialer.

Madrasserne testes af uafhængige testinstitutter og er godkendt i henhold til CertipUR-US.

Ecolife bomuld

Økologisk bomuld

Ecolife Beds anvender den mest anvendte naturlige, stærke og bæredygtige fiber i verden, nemlig økologisk bomuld. Hovedårsagen til at anvende økologisk bomuld er dens blødhed og åndbarhed. Bomuld absorberer let fugt, hvilket gør den meget behagelig i varmt vejr. Bomuld er måske den reneste form for cellulose i naturen. Den er blød, åndbar og meget behagelig mod huden.

Ecolife seng tværsnit

Stål

I Ecolife Beds’ senge er fjedrene varmebehandlet for at bevare deres hårdhed i mange år fremover. Alle deres senge har et posefjedersystem, hvor fjedrene er placeret individuelt i separate lommer. Dette giver kunderne maksimal støtte, samtidig med at bevægelser fra deres partner minimeres. Posetfjedersystemet eliminerer også knirkende lyde fra sengen.

Ecolife posefjedre

Bløde materialer

Ecolife Beds anvender kun naturmaterialer af højeste kvalitet i deres senge. Disse inkluderer økologisk bambus, økologisk bomuld og agave. Deres materialer er valgt for at give en kølig søvn med en blød, behagelig fornemmelse mod huden.

Ecolife agave planter

Agave

Sisal er traditionelt blevet brugt til at lave reb og snor til landbruget. I dag anvendes det i en række forskellige brancher, såsom papir, tekstiler, tæpper og madrasser. Dette skyldes, at sisal, lavet af agaveplanten, har en luftig cellestruktur, der nemt og naturligt fjerner overskydende fugt. Den fungerer som en varmeisolator, hvilket betyder, at madrasserne opretholder den perfekte temperatur. Dens struktur absorberer også bevægelsesenergi, hvilket betyder, at den ikke overfører lyd eller bevægelse.

Ecolife Beds har valgt at bruge sisal på grund af dets dyrevenlige egenskaber. Normalt bruges hestehår i senge til at absorbere fugt og minimere bevægelse, men de mener, at sisal er et lige så godt alternativ. Senge, der er lavet med sisal fra agaveplanten, kan betragtes som et dyrevenligt, vegansk alternativ.

Ecolife agave plante oppefra

Ecolife hør

Hør

Hør er en af verdens ældste fiberafgrøder. Den er blød, glansfuld og fleksibel. Den er endda stærkere end bomuldsfibre, men mindre elastisk. hørfibre udvindes fra barken/skallen på linplantens stængel. Den giver en exceptionel kølighed i varmt vejr, og fibrene absorberer og frigiver også hurtigt fugt. Statisk elektricitet forsvinder også. Derudover har lin en lyddæmpende effekt.

Sådan bearbejdes agave

Ecolife agave fremstilling

For at gøre fibrene holdbare og muliggøre skabelsen af en åben og ventilerende struktur, spinner man fibrene til reb. Disse reb omdannes senere til lag, som giver struktur og elasticitet.

Ecolife agave fremstilling maskine

Dets åbne og elastiske struktur gør det muligt for sisal at skabe et godt mikroklima (hvilket er en fordel ved madrasser). Strukturen absorberer også lyd, hvilket gør materialet fremragende som termisk og akustisk isoleringsprodukt.

Ecolife agave produktion

Virksomheden fokuserer på produktionen af kvalitetsprodukter ved hjælp af naturlige fibre. Siden Ecolifes begyndelse har de brugt vegetabilske naturfibre. Med deres erfaring inden for produktion af senge og madrasser læser de markedssignalerne og omsætter dem til nye og innovative produkter af enestående kvalitet.

Ecolife agave fibre

Ecolife anvender kun de allerbedste naturmaterialer til fremstilling af deres senge. Til det bruges bland andet bomuld, hør, bambus og sisal (agavefiber). Disse råmaterialer, som naturen konstant genopfylder, er uovertrufne med hensyn til elasticitet, holdbarhed og ventilation. Ecolife leverer en komplet miljøvenlig alternativ til syntetiske materialer.

Ecolife bambus skov

Ecolife och natur:

Alle Ecolife produkter er nøje udvalgt, og deres materialer er af højeste kvalitet for at sikre fremragende komfort. De værdsætter bæredygtighed og stræber efter en grønnere planet. Der bruges kun plantevenlige materialer i Ecolife senge. Derfor kan det siges, at de er et vegansk mærke. Der anvendes ingen kunstige, kemiske eller syntetiske tilsætningsstoffer i sengene. De naturlige materialer, Ecolife bruger i deres senge, inkluderer blandt andet økologisk bambus, langvarigt dyrket grantræ, hør, sisal fra agaveplanten, økologisk bomuld (60%) og hør (40%). Takket være disse grundmaterialer kan man producere ekstremt holdbare senge. Disse materialer har en naturlig åndbar karakter og holder sengene friske i længere tid.

Produktionen af kvalitetsprodukter med naturlige fibre er deres ekspertiseområde:

Siden starten af Ecolife Beds har de brugt plantevenlige naturfibre. Med deres erfaring inden for produktion af senge og madrasser læser de markedssignaler og oversætter dem til nye og innovative produkter af fremragende kvalitet. De bruger kun de allerbedste naturlige materialer til at fremstille deres senge. Naturen forsyner konstant disse grundmaterialer, som er uovertrufne inden for elasticitet, holdbarhed og ventilation. Ecolife Beds leverer et komplet miljøvenligt alternativ til syntetiske materialer.

Tekstiler:

Ecolife Beds bruger 100% naturlige materialer bestående af 60% bomuld og 40% hør. Takket være egenskaberne ved deres råmaterialer kan de producere ekstremt holdbare stoffer. Da materialerne naturligt ånder, føles deres senge friskere i længere tid.

Stoffet bliver vasket sammen med sten for at opnå en speciel tekstur og udseende, der kun bliver pænere over tid. Hvert meter af stoffet er unikt og udviklet med største omhu.

Kunderne kan være trygge ved, at den seng, de sover i, er sund både for dem og for planeten, vi bor på.

Miljøcertificering:

Alle Ecolife stoffer er kvalitetscertificerede og godkendt i henhold til EU Ecolabel-mærket. EU Ecolabel er en certificering, der tildeles produkter, der opfylder høje miljøkrav, lige fra udvinding af råmaterialer til produktion.

Ecolife OEKO tex logo

Oeko-Tex® Standard 100:

Alle Ecolife´s materialer har en kvalitetscertificering og er godkendt af Oeko-Tex® Standard 100. Det er et uafhængigt test- og certificeringssystem for rå tekstilmaterialer i alle produktionsfaser. Alle deres materialer er testet for skadelige stoffer, ligesom deres tilbehør, såsom etiketter, knapper, lynlåse osv.

Ecolife GOTS logo

Global Organic Textile Standard (GOTS):

Alle Ecolife tekstiller opfylder Global Organic Textile Standard (GOTS). Dette er en internationalt anerkendt tekstilforarbejdningsstandard for økologiske fibre, økologiske og sociale kriterier, der støttes af uafhængig certificering.

 

 

Ecolife hør blomster

 

Se Ecolife katalog her:

Ecolife katalog-ny_EN-2022_final
Ved at lukke dette banner accepterer du vores betingelser for brug i forhold til brugen af cookies, der gør det muligt at personliggøre din oplevelse i vores butik.