Saffron seng blog forside

VI OPFYLDER DIN DRØM OM DEN PERFEKTE SENG

Saffron er et familieejet firma. Et af de få, der laver senge udelukkende med naturmaterialer. Sov Naturligt og Saffron er begge betaget af de egenskaber som naturmaterialer har. Alt dette vil du finde i vores kollektion af de eksklusive senge, madrasser og tilbehør. Vores første prioritet er derfor dit helbred og at du bliver tilfreds med dit køb. Derfor forbedrer løbende vores produkter, altid i samarbejde med eksperter. Vi sætter det traditionelle håndværk højt og bruger kun kvalitetsmaterialer.
Saffron startede deres første salg i Slovakiet og nye markeder er løbende kommet til. Mange mennesker over hele kloden drømmer nu deres drømme i en Saffron seng.

Velkommen til Saffrons verden

Vi bruger vores krop hele dagen. Både fysisk og psykisk. Derfor er den rette nattesøvn vigtig. Her restituerer kroppen efter dagens udfordringer. Der sker vigtige ting i kroppen, når vi sover. Derfor er søvnen et af de vigtigste værktøjer, for at komme godt igennem næste dag. Hos Saffron har de gjort deres yderste for at bidrage til denne gode søvn.

Dit helbred er vigtigt for os

Saffrons filosofi er enkel: hver lille ting tæller. Fra de materialer de udvælger og bruger i produktionen, til det færdige produkt. Der brugeres kun de fineste materialer naturen kan byde på: uld, bomuld, hestehår, cashmere, silke, lavendel, hør og træ. Alt sammen for at give optimale betingelser for din nattesøvn.
Den bedste søvn består af mange ting. Vores bidrag er en komfortabel og åndbar seng, lavet i naturmaterialer af dedikerede sengehåndværkere. Når du vågner frisk og veludhvilet, er du klar til dagen.
En vigtig del af en Saffron seng er topmadrassen. Den er 100% håndlavet og der bruges blandt andet uld, bomuld og hestehår. Ud over forbedring af liggekomforten, vil du sove tørt, luftigt og i den rette temperatur.

Helt naturligt, også i soveværelset

At bruge naturmaterialer burde være, ja, helt naturligt. Det er det for os hos Sov Naturligt og hos Saffron. Alle de egenskaber som hvert naturmateriale bærer med i sig, er der optimeret i den måde en Saffron seng bliver lavet på. Du vil mærke det, når du ligger i en Saffron seng. Ud over liggekomforten vil du opleve en seng, der regulerer temperaturen efter din krop og årstiden.

Håndlavet

Ingen maskiner. Kun hænder der arbejder. De mange processer hvor der bruges håndarbejde, er på alle leder det, der skaber den originale Saffron kvalitet. I hver en seng. Årtiers erfaringer bliver brugt hver gang, der laves en ny Saffron seng.

Detaljer

En seng består af mange dele. Hver lille del er som et puslespil, der tilsammen giver en original Saffron seng. Hos Saffron bruger de den tid, der er nødvendig, til de er helt tilfredse.

Garanti for kvalitet

De har gjort sig umage med at lave en Saffron seng. For at vise det, giver vi hos Sov Naturligt 30 års garanti på sengerammen og fjedrene.

Fortæl os om din drøm af en seng

Vi har 5 unikke modeller. Hver model kan skræddersyes, så den passer til din drøm. Fortæl os om dine ønsker, og vi vil gøre alt vi kan, for at realisere din drøm af en seng. Kan du for eksempel forestille dig at sove i en seng, der er 350 x 350 cm?

Alt for dig

Du kan vælge mellem et utal af smukke stoffer, udsøgt læder, forskellige ben højder og farver, og et udvalg af skræddersyet tilbehør. Ud over dette kan du få lavet en dedikeret metalplakette, med en unik inskription.

DIT VELBEFINDENDE ER DET VIGTIGSTE FOR OS

Saffron laver senge af naturmaterialer. De finder de bedste materialer, som naturen kan tilbyde, for at give dig den mest komfortable søvn, du kan få. Saffrons sengehåndværkere bruger mange timer på at lave den bedste seng til dig. Resultatet opdager du hurtigt, når du sover i en Saffron seng. Du sover tørt, luftigt og i den rette temperatur. Vågner frisk og udhvilet. Klar til en ny dag.

 

I HARMONI MED DET NATURLIGE

De fine naturmaterialer i sengen har stor betydning for dig. Naturmaterialerne giver din krop en tør, luftig og komfortabel fornemmelse, når du ligger i sengen. Sammen med fjedrene giver de optimal støtte, og hjælper dig med at opnå den gode søvn.

Den gode søvn er vigtig for alle kroppens funktioner. Under søvnen restituerer hele din krop. Lige fra de største dele til de mindste celler. Alt sammen nødvendigt og vigtigt for at du kan vågne udhvilet. Dag efter dag.

Saffron håndværk billede

HÅNDVÆRK

Hver Saffron seng er unik. Håndbygget med sans for præcision og detaljer. Et lille stykke kunsthåndværk. Saffron vælger de ypperste naturmaterialer, så deres sengehåndværkere får de bedste materialer at arbejde med. Dette, kombineret med sengehåndværkernes erfaring, giver et enestående resultat. Din seng.

Saffron skræddersyet billede

SKRÆDDERSYET

Din Saffron seng vil være unik, ligesom dig. Saffron laver senge, der er skræddersyet efter dine ønsker. Find den størrelse på sengen du ønsker. Vælg mellem flere fastheder til madrassen. Find din yndlings topmadras. Sidst og ikke mindst, find stof og læder til din seng ud fra 150 forskellige designs. Og top det hele med noget af vores tilbehør. Du vælger selv.

Saffron fornemt håndværk billede

FORNEMT HÅNDVÆRK

Under det smukke design af Saffrons senge, gemmer sig al det manuelle polsterarbejde. Det gælder både basen, madrassen og ikke mindst topmadrassen. Gennem tilskæring, tilpasning og syning lægger  sengehåndværkere al deres viden og energi i hver og én lille detalje. Kun på den måde sikrer Saffron, at du får det bedste fra vores verden.

MATERIALER

Saffron heste

Hestehår

Hestehår er et af de bedste naturmaterialer, der kan komme i en seng. De absorberende og ventilerende egenskaber er unikke.

Saffron Cashmere

Cashmere

I udvalgte modeller bruger Saffron cashmere. Det gælder både i madrasserne og deres topmadrasser. Cashmere har en unik blødhed og virker samtidig temperaturregulerende under søvnen.

Saffron uld

Uld

Uld har enestående egenskaber, der ikke overgås af noget andet naturmateriale. Uld har de perfekte temperaturregulerende egenskaber. Det køler om sommeren og varmer om vinteren.

Saffron bomuld

Bomuld

Bomuld er et af de vigtigste naturmaterialer i en Saffron seng. Dets fantastiske evne til at opfange og transportere fugt er uden sammenligning. Når der bruges bomuld, er det sammen med uld og hestehår. Tilsammen giver det en blød og helt unik oplevelse af at ligge tørt, luftigt og i den rette temperatur.

Saffron fyrretræ

Nordisk fyrretræ

Saffron bruger fyrretræ fra de nordiske lande. Kvalitet og egenskaber herfra er i top og passer dermed perfekt til de krav vi stiller.

Saffron fjedre

Fjedre

Saffron bruger kvalitets stålfjedre i deres senge. Hver fjeder er placeret i sin egen lille pose. På den måde sikrer de, at hver fjeder arbejder individuelt. Alt sammen for at skabe en seng, der smyger sig om kroppen, når du ligger i sengen.

Se Saffron katalog her:

Saffron Katalog DK 2022
Ved at lukke dette banner accepterer du vores betingelser for brug i forhold til brugen af cookies, der gør det muligt at personliggøre din oplevelse i vores butik.