Heavens logo

Heavens Furniture – Skabende og udviklende møbler

For at skabe noget enestående, skal du starte med det grundlæggende og opnå erfaring.

Præcis sådan startede Heavens Furniture deres vej for mere end 20 år siden – fra dem der lærer til dem, der inspirerer andre. De ønsker ikke blot at sælge ting; de ønsker at skabe følelser ved at tilbyde fuldt udstyrede rum med møbler af naturlige materialer for en følelse af hygge og perfektion.

Heavens Furniture går ud over at producere og sælge møbler. De fokuserer på hele konceptet og idéen om rummet. Under hver kollektionsidé er der individuelt designede og formede produkter, der hver især tjener et specifikt formål. Intet er lavet bare for at se godt ud. De designer en funktion; de designer rummets fulde sjæl og fremhæver den gennem detaljerne i hvert enkelt møbel.

Folkene bag Heavens arbejder hver dag og tilbyder senge, madrasser og tilbehør med den højeste grad af ergonomi kombineret med komforten af naturlige materialer. De stræber efter at skabe møbler, der ikke kun ser smukke ud, men også skaber en følelse af velvære og magi i hvert rum.

 

HeavensBlack Edition Slider 2

 

Heavens Furniture – Håndbyggede sengerammer, madrasser og soveværelsesmøbler

Hos Heavens Furniture er gennemsigtighed ikke blot et ord – det er indvævet i selve stoffet af deres forretning.

I en tid, hvor oprindelsen af materialer er afgørende, er Heavens utroligt stolte af at give deres kunder et klart indblik i deres eksklusive sortiment af madrasser og soveværelsesmøbler.
Denne forpligtelse til gennemsigtighed er ikke blot et løfte; det er en kerneværdi i Heavens mission, der stræber efter enestående kvalitet, tillid og tilfredse kunder.

Deres premium madrasser er udstyret med MINI- og MICRO-posefjedre, omhyggeligt fremstillet af det anerkendte britiske firma “Harrison Spinks.” Disse fjedre er ikke kun en indikator for perfekt modstandsdygtighed og luksus, men repræsenterer også Heavens urokkelige engagement i søvn-teknologi og innovation.

Heavens madrasser er yderligere forstærket med specialbestilt stof fra belgiske tekstilproduktionseksperter. Skræddersyet til Heavens præcise specifikationer, inkarnerer dette stof komfort, bæredygtighed og unikt design. Produktionen af posefjedre i Letland er en manifestation af deres forpligtelse til kvalitet og innovation. Disse fjedre udgør kernen i Heavens madrasser og leverer enestående støtte, tilpasning og komfort, hvilket placerer dem i en klasse for ultimativ tilfredshed.

I processen med at skabe madrasfjedre anvender Heavens vanadium ståltråd fra Litauen. Dette førsteklasses materiale garanterer styrke og lang levetid for hver fjeder og understreger deres dedikation til ergonomi. Samtidig prioriterer Heavens lokale materialer for at styrke bæredygtighed, kvalitet og samfundsstøtte. Samarbejdet med lokale leverandører forbedrer ikke blot kvaliteten, men reducerer også deres CO2-aftryk.

Tyrkisk bomuld udgør hjørnestenen i Heavens madrasproduktion. Dets enestående åndbarhed, evne til at absorbere fugt og naturlige komfort forhøjer søvnoplevelsen og sikrer, at Heavens produkter kombinerer enestående støtte med total afslapning.

Hos Heavens Furniture handler gennemsigtighed ikke kun om ord; det handler om at levere kvalitet, tillid og en søvnoplevelse ud over det sædvanlige.

Petra sengeramme

Sengerammer – eksklusiv komfort til dit soveværelse

En sengeramme er ikke bare en understøttende struktur for din madras; den er et essentielt element i skabelsen af et drømmesoveværelse.

Sov Naturligt tilbyder en udsøgt kollektion af sengerammer, der kombinerer æstetik, funktionalitet og komfort på en enestående måde.

Design, der begejstrer
Sengerammer tilbyder mere end blot støtte til din madras – de tilføjer karakter og stil til dit soveværelse. Vores sengerammer, såsom Petra og Marta, er designet med fokus på æstetik, hvor massivt egetræ skaber en naturlig og indbydende atmosfære. Hvert element er omhyggeligt udformet for at give et visuelt tiltalende og luksuriøst udtryk.

Komfort som prioritet
En sengeramme skaber den ideelle platform for din madras, hvilket bidrager til en behagelig og støttende nattesøvn. Vores sengerammer er konstrueret med tanke på ergonomi og design for at sikre optimal komfort. De polstrede hovedgærder på modeller som Petra tilføjer ekstra luksus og fungerer som en behagelig rygstøtte.

Langvarig investering i kvalitet
Valget af en sengeramme er en investering i langvarig kvalitet. Vores sengerammer er skabt af massivt egetræ, der ikke kun tilfører elegance, men også garanterer holdbarhed og stabilitet. Dette gør dem til en investering, der varer i årevis, samtidig med at de bibeholder deres tidløse skønhed.

Personlig tilpasning og koordinering
Med vores forskellige størrelser og finish kan du tilpasse din sengeramme efter din personlige smag og indretning. Skab harmoni i soveværelset ved at kombinere din sengeramme med matchende natborde eller andre møbler fra vores kollektion.

Vælg en sengeramme fra Sov Naturligt og oplev en perfekt balance mellem design og komfort. Skab det soveværelse, du altid har drømt om, hvor hver detalje bidrager til en luksuriøs og beroligende atmosfære.

Heavens Marta seng 17

Heaven Marta seng 5

Heaven Petra seng 2

Heaven Petra seng 7

 

Heavens Black Edition madras

Heavens Concord Black Edition springmadras

Heavens Furniture tilbyder springmadrasser med den højeste grad af ergonomi, kombineret med komforten af naturlige materialer.

Jeg lukker mine øjne og befinder mig i en anden verden. Jeg føler mig fantastisk! Dette er de følelser, som HEAVENS-madrasser giver.

HVOR ER MAGIEN?
Ingen andre steder end i fjedrene! Selvom svaret virker uventet simpelt, står der bag det et omhyggeligt designet og testet multi-fjedersystem. Til deres springmadrasser anvender Heavens MINI- og MICRO-posefjedre, fremstillet af det anerkendte britiske firma “Harrison Spinks.” Disse fjedre er ikke kun en indikator for perfekt modstandsdygtighed og luksus, men repræsenterer også Heavens urokkelige engagement i søvn-teknologi og innovation.

FRA NATUREN
Bomuldens naturlige mikroklimakontrol giver en varm og hyggelig følelse i de kolde vintermåneder. Om sommeren garanterer bomuld friskhed takket være dens unikke funktion, der beskytter sovendes krop mod overophedning.

KVALITETENS SYMBOL
Heavens madrassers sidekanter er håndlavede, hvor hver tråd sløjfe omhyggeligt strammes og sikres. I kombination med det patenterede pose-fjedersystem skabes en holdbar og langvarig madrasform.

FRISK VERDEN UDEN TILSÆTNINGSSTOFFER
Heavens madrasfjedersystem og bløde materialer er indvævet og syet sammen, hvilket undgår brugen af klæbestoffer eller lim. Denne håndlavede teknik giver det bedste mikroklima og genererer dynamisk tilpasning af bløde materialer til fjedersystemet.

MADRAS HÅRDHEDER
Ved omhyggeligt at arbejde med Heaven’s madras-komponenter og teste forskellige kombinationer af materialer og fjederlag har de skabt tre forskellige unikke hårdheder af deres springmadrasser.

Heavens springmadras info 1

Heavens springmadras info 9

Heavens springmadras info 10

Heavens springmadras info 4

 

Heavens Black Edition Elite Topmadras: En dybdegående oplevelse af ergonomi og naturlig komfort

Brillér med Elite komfort:

Heavens Furniture præsenterer stolt deres Black Edition Elite topmadras, der fusionerer korrekt ergonomi med den sublime komfort af naturlige materialer. Luk øjnene og dyk ned i en verden af fantastiske følelser, som kun HEAVENS-topmadrasser kan indgyde.

Magien i Fjedrene:

Magien udfolder sig i fjedrene! Bag dette tilsyneladende simple svar ligger Heavens’ omhyggeligt designede og testede multi-fjedersystem. Ved at integrere MICRO-posefjedre fra det velrenommerede britiske firma “Harrison Spinks” skaber Heavens ikke blot fjedre, der symboliserer perfekt modstandsdygtighed og luksus, men også et urokkeligt engagement i søvn-teknologi og innovation.

Naturlig Komfort fra Moder Jord:

Black Edition Elite topmadras omfavner bomuldens naturlige mikroklimakontrol, der skaber en varm og hyggelig følelse om vinteren og en frisk brise om sommeren. Bomuld er ikke kun et materiale; det er en oplevelse, der beskytter sovendes krop mod overophedning og giver en nærmest skræddersyet komfort.

Opdag Eksklusivitet med Heavens Elite Springmadrasser:

Heavens Elite topmadrasser, tilgængelige i samme mål og farver som Heavens Concord springmadrasser, udgør den ultimative tilføjelse til en perfekt søvnoplevelse. Med deres unikke Black Edition design tilføjer de en eksklusiv og raffineret æstetik til din soveværelsesoplevelse.

 

Heavens Concord Black Edition springmadras 14

Heavens Concord Black Edition springmadras 8

Heavens Concord Black Edition springmadras 2

Heavens Concord Black Edition springmadras 1

 

PETRA sengbord med skuffe: Eksklusivt tilbehør til din sengeramme

Oplev sublimt håndværk med vores PETRA sengebord, et møbelstykke i massivt egetræ, der er skabt til at fremhæve træets ædle karakter gennem fine og flydende linjer. Dette sengebord er mere end blot et funktionelt element; det er en investering i langvarig skønhed og stil.

PETRA sengebordet er en del af vores eksklusive “Petra”-kollektion, der udstråler elegance og tidløs designæstetik. Det er ikke blot et sengebord; det er en kunstnerisk tilføjelse til ethvert rum, der giver en varig fornøjelse for øjet.

Skab harmoni i dit soveværelse ved at kombinere PETRA sengebordet med vores Petra og Marta sengerammer. Den koordinerede stil og kvalitet vil løfte hele rummets indretning til nye højder af elegance og funktionalitet.

PETRA sengebordet måler 40×40 cm og har en højde på 52,5 cm, hvilket gør det til den ideelle ledsager til din seng. Den nøje afstemte størrelse sikrer, at dette natbord ikke kun er en visuel fryd, men også praktisk og funktionel.

Med PETRA bordet investerer du ikke kun i et møbel, men i langvarig elegance og holdbarhed. Lad dette natbord være prikken over i’et i din indretning, og skab et soveværelse, der oser af stil og luksus.

Opgrader dit soveværelse med PETRA sengebordet – hvor funktionalitet møder æstetik i en uovertruffen kombination af massivt egetræ og eksklusivt design.

Heavens Petra natbord 11

Heavens Petra natbord 17

Heavens Petra natbord 13

Heavens Petra natbord 15

 

Heavens logo

Ved at lukke dette banner accepterer du vores betingelser for brug i forhold til brugen af cookies, der gør det muligt at personliggøre din oplevelse i vores butik.